Uusi rahoitusvaihtoehto - Resurs Bank

Kategoria:
Yleinen

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi 

Ostaessasi Motonet-korjaamo Tilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTOVUOSIKORKOKÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv0 %0 €
12 kk0 %3,90 €
24 kk12,90 %3,90 €
48 kk14,90 %3,90 €

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. Todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Motonet-korjaamo Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Autohuolto Turku, melkein!

Kategoria:
Yleinen

Asiakkaamme tuli juuri ilahtuneena ovesta sisään ja sanoin heti alkuun, että tehän olette melkein Turussa! Totta. Sijaitsemme 10 km turun keskustasta (12min) ja esimerkiksi vain 5km Kauppakeskus Skanssista.

Monimerkkikorjaamon kaikki palvelut vain 10km kohteesta turku. Oli tarpeenasi sitten auton korjaus, auton huolto, auton määräaikaishuolto, hybridiautojen huollot ja korjaukset, sähköauton määräaikaishuolto tai sähköauton korjaus (pl. korkeajännitejärjestelmän korjaukset / huollot), meiltä saatte kaikki palvelut saman katon alta.

Sähköinen ajanvaraus https://www.autokorjaamo.fi/korjaamot/motonet-korjaamo-kaarina-28887/

Tiedustelut myös puhelimitse 040 198 2272 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@korjaamokaarina.fi

Ilmainen sijaisauto

Kategoria:
Yleinen

Meiltä nyt ILMAINEN SIJAISAUTO kaikkiin yli 150 €:n huoltoihin ja korjauksiin. Varattava ajanvarauksen yhteydessä. Muuten emme voi taata, että sijaisautoja on vapaana, silloin kun olette tuomassa autoanne.

Sijaisauto tulee aina palauttaa siinä kunnossa kuin se vuokraushetkellä on ollut, sekä tankki täyteen tankattuna.

Saatavilla myös automaattivaihteistolla varusteltu sijaisauto. Muistathan mainita erikseen, mikäli haluat käyttöösi automaattivaihteisen sijaisauton. Myös isofix - kiinnikkeillä olevia sijaisautoja löytyy, mikäli on tarve kiinnittää isofix -lastenistuin sijaisautoon.

Mikäli ajat vuorokaudessa reilusti yli 100 km, pidätämme oikeuden veloittaa ylimenevistä kilometreistä lisämaksun. Sijaisauto on ilmainen max. 3 päivää. Tämän ylittävistä päivistä sovitaan erikseen.

Valikko

EtusivuPalvelutHinnasto

 

OsamaksuSijaisauto

Yritys

YhteystiedotTietosuojaseloste
Rekisteriseloste
Korjaamo J & J Kaarina Oy
Varastomiehenkatu 6
20780 Kaarina
Asiakaspalvelu : 040 1982 272
asiakaspalvelu@korjaamokaarina.fi
© Copyright 2021 - Korjaamo J & J Oy
envelope-omap-markerphonephone-squaremenu