Nyt myös auton noutopalvelu!

Kategoria:
Yleinen

Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme myös autojen noutopalvelun yhteistyössä Special Hinauksen kanssa!

Ja koska nyt jos koskaan yhteistyössä on voimaa, haemme kaksi autoa yhden hinnalla! Eli kun varaat huollon perheen molemmille autoille tai vaikka itsellesi sekä naapurille, työkaverille jne, niin saatte kuljetukset korjaamolle ja takaisin puoleen hintaan! Tämä edellyttää vain sen, että molemmat autot lähtevät ja palautuvat samaan osoitteeseen!
Soita ja kysy lisää tai pyydä kustannusarviota huollolle tai korjaukselle 0401982272!

MAKSU
Maksu onnistuu helposti innovoicen etähyväksynnällä! Tässä etuna myös se, että saatte automaattisesti 30 päivää korotonta maksuaikaa ja tämän jälkeen voitte vielä halutessanne maksaa laskun juuri teille sopivan kokoisissa erissä!

Lisätietoja innovoicen rahoituksesta sekä ennakkopäätöksen voitte hakea osoitteesta:
https://korjaamokaarina.fi/osamaksu/
HUOM! Varmistathan etukäteen, että rahoituksen saaminen on kohdallanne mahdollista!

Vaihtoehtoisia maksutapoja tulemme lisäämään lähiviikkoina!

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Korona tiedote

Kategoria:
Yleinen

Palvelemme teitä normaalisti

Tulemme pitämään korjaamon auki jatkossakin normaalien aukioloaikojen mukaisesti! Seuraamme tulevia määräyksiä, mutta vielä ei ainakaan ole syytä toimia toisin.

Olemme jo useamman viikon ajan kiinnittäneet huomiota tehostettuun käsienpesuun ja oikeaoppiseen sairastamiseen. Asiakastilastamme löydät käsidesiä ja kädet on myös mahdollista pestä joko meillä tai Motonetin wc tiloissa.

Korttimaksupäätteet, vastaanottotiski, muut pinnat, ovenkahvat ym puhdistetaan useita kertoja päivässä. Ja tiskillä asioidessakin metrin turvaväli toteuttuu jo ihan itsestään! Eli ei syytä huoleen, meillä on otettu asiakkaiden terveys huomioon!

HUOM! Mikäli olette matkustelleet, olleet tekemisissä sairaana olevien ihmisten kanssa, tai koette olonne vähänkään kipeäksi, pyydämme, että mainitsette siitä autoa tuodessanne, jotta voimme varmistaa työntekijöillemme turvallisen työskentely-ympäristön.

Meillä teitä on vastaanottamassa korkeintaan 2 henkilöä töiden vastaanotossa. Hallin puolella työskentelee 5 asentajaa. Eli suositus ei yli 10 hengen kokoontumisista ei myöskään ole meillä vaarana. Toivomme kuitenkin poikkeuksellisesti mahdollisuuksienne mukaan, etteivät asiakkaat jäisi odottelemaan autonsa valmistumista tiloihimme. Kuten aina, pidämme teidät myös nyt ajantasalla autonne huollon/korjauksen tilasta sekä autonne valmistumisesta! ?

Terveisin koko korjaamon väki (kuvassa työnjohtajamme Jani)

Palvelemme teitä normaalisti

Matkalle lähtijän tarkistuslista

Kategoria:
Yleinen

Autolla matkustettaessa kannattaa aina kiinnittää huomiota auton kuntoon ennen reissuun lähtöä. Hyvä tietysti olisi, että auto olisi aina kunnossa, mutta viimeistään silloin kun pidempi reissu on kyseessä, on hyvä varmistaa, ettei matka keskeydy ainakaan sellaisten asioiden vuoksi, jotka olisi ollut etukäteen havaittavissa.

 • Varmista, että auto on huollettu huolto-ohjelman mukaisesti. Mikäli huolto on pian ajankohtainen, kannattaa se tehdä ennen matkalle lähtöä. Huollon yhteydessä myös mahdolliset muut viat tulevat ilmi ja voitte vielä korjauttaa autonne ennen matkalle lähtöä
 • Kuuluuko autosta ajettaessa jotain ylimääräistä ääntä? Entä esimerkiksi jarruttaessa tai kuoppaan ajettaessa? Tuntuuko ohjauksessa jotain outoa? esimerkiksi ravistusta tai onko ratti vinossa?
 • Tarkista öljyjen, jäähdytinnesteen ja jarrunesteen määrät, sekä koska jarruneste on viimeksi vaihdettu. Nykysuositus jarrunesteen vaihtamiselle on 2 vuoden välein. Lisää tarvittaessa samaa öljyä tai nestettä, jota järjestelmässä on ennestään. Jäähdytinnesteen pakkaskestävyys olisi myös hyvä tarkistaa, erityisesti, mikäli matka kohdistuu pohjoiseen
  • Mikäli autossanne on Adblue järjestelmä, tarkista huoltokirjastasi milloin sen täyttö on ajankohtainen.
 • Tuulilasin pesuneste ja sen pakkaskestävyys sekä tuulilasin pyyhkijöiden kunto.
 • Polttimoiden kunto. Tämän voi tehdä esim seinää vasten tai ikkunaa vasten myös yksin. Muista tarkistaa myös jarruvalojen, sumuvalojen sekä rekisterikilven valojen toimivuus.
 • Rengaspaineiden ja renkaiden kunnon tarkistus. Huom, myös vararengas sekä renkaantäyttöpullon päiväys, mikäli autossasi sellainen on! Oikeat rengaspaineet löydät auton käyttöohjekirjasta. Käyttöohjekirjassa neuvotaan myös eri paineet normaalille ja painavammalle kuormalle, joten jos matkatavaroita on huomattava määrä, kannattaa myös tämä ottaa huomioon. Tarkista myös silmämääräisesti renkaiden kunto. Ovatko renkaat kuluneet tasaisesti vai onko esimerkiksi sisä- tai ulkoreuna kuluneempi? Lain mukaan kesärenkaiden urasyvyyden tulee olla vähintään 1.6 mm ja talvirenkaissa 3 mm. Suosittelemme kuitenkin yleisen turvallisuuden vuoksi vaihtamaan renkaat hyvissä ajoin. Matala urasyvyys lisää eritoten vesiliirron riskiä ja heikentää pitoa. Voit testata renkaidesi kunnon helposti 2 euron kolikolla. Aseta kolikko renkaan uraan. Jos kolikon hopeanvärinen reunus jää näkyviin, on urasyvyyttä jäljellä alle 4 mm, joka toimii hyvin varoituksena siitä, että renkaat tulisi uusia melko pian.
 • Akun kunnon tarkistaminen. Joissain akuissa on myös tarkistussilmä, jonka väri vaihtuu akun varaustilan mukaan. Mikäli se on vihreä, on kaikki siltä osin kunnossa.
 • Myös jarrujen kunto olisi erittäin hyvä tarkistaa sekä alustan osien kunto, mutta näiden tarkistaminen kotioloissa on usein hyvin haastavaa, joten mikäli niiden kunnosta on pienintäkään epäilystä, kannattaa varata aika korjaamolle, jossa ne saadaan helposti tutkittua.


Reissuun lähtiessä kannattaa kiinnittää huomiota myös:

 • Matkatavaroiden huolelliseen pakkaamiseen tavaratilaan siten, ettei äkkijarrutuksessakaan mitään pääse lentämään auton matkustamon puolelle. Mikäli pakkaat tavaraa myös matkustamoon, on hattuhylly kaikkein huonoin mahdollinen paikka juurikin mahdollisten äkkijarrutusten yms vuoksi
 •  Jätä varoituskolmio sekä lämpimiä vaatteita helposti saataville. Lämpimiä vaatteita siksi, että tien reunaan pysäköity auto viilenee nopeasti apua odottaessa.
 • Varmista, että kännykkäsi akussa on tarpeeksi virtaa, jotta pystyt mahdollisessa hätätilanteessa soittamaan paikalle esimerkiksi hinausauton tai tiepalvelun.
 • Sekä tietysti se, että varaat matkoihin tarpeeksi aikaa, jotta ei tarvitse kiirehtiä. Näin reissuista pystyy myös nauttimaan enemmän!

Sijaisauto

Kategoria:
Yleinen

Sijaisautolla helpotat liikkumistasi kun autosi on meillä huollossa tai korjauksessa.

Pienen ja näppärän sijaisautomme vuokraushinta on 19,00 € / työpäivä tai 29,00 € / vuorokausi.

Valikko

EtusivuPalvelutHinnasto

 

OsamaksuMototurvaSijaisauto

Yritys

Yhteystiedot
Rekisteriseloste
Korjaamo J & J Kaarina Oy
Varastomiehenkatu 6
20780 Kaarina
Asiakaspalvelu : 040 1982 272
asiakaspalvelu@korjaamokaarina.fi
© Copyright 2018 - Korjaamo J & J Oy
envelope-omap-markerphonephone-squaremenu