Osamaksu

Rahoituksella saat joustavaa maksuaikaa!

Innovoicen tarjoama lasku- ja rahoituspalvelu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaillemme turvallisen ja joustavan vaihtoehdon huolto- ja korjaamopalveluiden rahoittamiseen yhdessä, tai useammassa erässä.
Rahoituksen haku on helppoa. Henkilö- ja luottotietojen ollessa kunnossa, sinulle myönnetään oikeus maksaa laskulla, tai osamaksuna. Innovoice voi rahoittaa laskusi, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa.

Maksa sinulle sopivissa erissä!

Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet-korjaamossa heti ostohetkellä, jolloin maksat ostoksesi juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3 - 24 kuukautta. Kun teet osamaksusopimuksen saat ensimmäiset 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Saat kerran kuukaudessa tililaskun kotiisi sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Yli 2500 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Hae luottopäätös ennakkoon ja nopeuta asiointiasi.

Valikko

EtusivuPalvelutHinnasto

 

OsamaksuMototurvaSijaisauto

Yritys

Yhteystiedot
Rekisteriseloste
Korjaamo J & J Kaarina Oy
Varastomiehenkatu 6
20780 Kaarina
Asiakaspalvelu : 040 1982 272
asiakaspalvelu@korjaamokaarina.fi
© Copyright 2018 - Korjaamo J & J Oy
envelope-omap-markerphonephone-squaremenu